HEADING_TITLE
Advarsel BEMÆRK: Grundet sygdom er det ikke længere muligt at gennemføre ordre.
Gooby - Alt Til Din Mobil Vi modtager Dankort betaling Vi modtager Maestro Vi modtager Mastercard Vi modtager Eurocard
Vi modtager Visa Vi modtager Visa Electron Vi modtager JCB Vi modtager American Express
Betaling via. din netbank overførsel Erhvervskunder har mulighed for at handle på faktura, efter kreditvudering. Offentlige kunder kan bestille på EAN faktura
MobiltilbehørHukommelseskortMobilpyntFjernbetjeningerITVærktøjLagersalg
  Gooby.dk » Cookie- og Privatlivspolitik Min Konto  |  Indkøbskurv  |  Til Kassen  |  Kontakt os   
Varegrupper
30Mobiltilbehør
30Hukommelseskort
30Mobilpynt
30Fjernbetjeninger
30IT
30Værktøj
30Lagersalg

Tilbud
Nye Produkter
Hurtig Søg
 
Indtast stikord her - eller gå til:
Avanceret Søg
Vi modtager
Vi modtager Dankort betaling Vi modtager Maestro Vi modtager Mastercard 
Vi modtager Visa Vi modtager Visa Electron Vi modtager JCB 
Betaling via. netbank overfrsel Erhvervskunder har mulighed for at handle p faktura, efter kreditvudering. Offentlige kunder kan bestille p EAN faktura
Information
Betaling og Forsendelse
Cookie- og Privatlivspolitik
GLS
Handelsbetingelser
RMA
Vejledninger
FAQ
Retur
Ordre Status
Sitemap
Betal Ordre
Kontakt Os
Cookie- og Privatlivspolitik

 

Deklaration af websitets brug af cookies

Formål med brug af cookies på websitet: Intern / 1. parts cookies Ekstern / 3. parts cookies
Teknisk funktionalitet ja nej
Trafikmåling ja nej
Annonceafvikling (frekvens, brugermåling o.lign.) nej nej
Adfærdsbaseret individuelt målrettet annoncering nej nej

Oversigt:
1. Ejeroplysninger
2. Hvad er Cookies?
2.1 Så lang tid opbevares cookies
2.2 Sådan sletter du cookies
2.3 Sådan undgår du cookies
2.4 Hvad cookies bruges til på vores website
3. Brug af personhenførbare oplysninger
3.1 Kontakt vedr. personoplysninger
3.2 Beskyttelse af personoplysninger

 

1. Ejeroplysninger

Dette website udbydes af:

Gooby
Magleøgade 9
4220 Korsør
Telefon: 70 22 21 25
Email: gooby@gooby.dk

2. Cookies

Dette website anvender cookies i henhold til ovenstående formål. En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser og for at kunne genkende din computer ved tilbagevendende besøg. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies og de kan ikke indeholde virus.

2.1 Så lang tid opbevares cookies
Cookies sletter sig selv efter efter et vist antal måneder (kan variere), men de fornyes efter hvert besøg.

2.2 Sådan sletter du cookies
Se vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering 

2.3 Sådan undgår jeg cookies?
Hvis du ikke ønsker at modtage cookies kan du blokere dem. Se vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering.

2.4 Hvad cookies bruges til på vores website
Cookies anvendes til at føre statistik over hvor antallet af brugere samt oplysninger om køn, alder, geografi og interesser på vores brugere  for at tilpasse indhold og annoncering herefter.

3. Brug af personoplysninger
Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver tilsagn hertil, og vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering, køb eller deltagelse i en undersøgelse m.v. Her indsamles oplysninger om navn, adresse, postnummer, e-mail, køn, alder, interesser, holdninger og kendskab til forskellige emner. 

Personoplysninger bruges til at gennemføre det køb eller den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Oplysningerne bruges derudover til at få større kendskab til dig og øvrige brugere af websitet. Denne brug kan bl.a. omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af vore produkter, tjenester og teknologier, samt visning af indhold og reklamer, der er tilpasset dine interesser og hobbyer.

3.1 Kontakt vedr. personoplysninger
Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos Gooby, skal du rette henvendelse på gooby@gooby.dk eller telefon 70 22 21 25. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

3.2 Beskyttelse af personoplysninger
Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

Personoplysninger slettes eller anonymiseres løbende efterhånden som det formål, de blev indsamlet til, afsluttes. Personoplysninger gemmes højst i 12 måneder efter brug.

Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Gør vi det, retter vi selvfølgeligt datoen for "sidst opdateret" nederst på siden. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores websites.

I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.

Fortsæt
Indkøbskurv mere
Din vogn er tom...Din vogn er tom...



Login

Email Adresse

Password



Glemt Password?


Opret

Ingen skjulte gebyrer
Vi har ingen skjulte gebyrer, det eneste der bliver lagt på prisen er fragten.

Du kan altid se fragten i indkøbskurven.
RMA
RMA
Opret RMA
Kunde Udtalelser mere

Jeg bestilte en usb-pind til læsning af micro memorycards fra Gooby.dk og det gik hurtigt og nemt o...

Læs mere


Nicklas     



Copyright © 1999 - 2017 Gooby
Alle priser er incl. 25% moms. Der tages forbehold for prisændringer, trykfejl og udgåede varer.
Gooby kontaktes på gooby@gooby.dk
CVR 26947030 - Telefon 70 222 125
Din IP-adresse er: 54.158.31.149
Værtsnavnet der er tilknytter er:

Apple BenQ Blackberry Doro HTC Jabra Kingston Krusell LG Motorola
Nokia Philips Plantonics Samsung Sandisk Sonim Sony Sony Ericsson TomTom